Si comel & encem

Ignore me

Assalamualaikum wbt

             It's a study week a.k.a minggu berkubang for budak2 nak final macam aku nih. Keluar bilik pun hanya ke toilet dan kafe ( tu pun kalau perut dah berdondang sayang lah..) kalau tak memang..you won't see me walking around aimlessly. Jadual tidur pun dah lintang pukang. Malam jadi siang, siang jadi malam. Hmm..

Q : like seriously zatul, kau tidur pukul bape?

A :Naahh..empat pagi  * krikk krikk krikk *

Q : err..tu paling awal ke paling lewat tu?

A : that's my dear, of course lahhh.... paling awal. * cough cough *

Q : paling lewat ? * buat muka annoyed *

A : hmm..lepas subuh kot..hehee * garu kepala *

        Yeayyy..jatul dah senget ! Urgh..I tried ok na study siang like others did. Fuhhh..tido awal pkul 1 pagi *ehem *  bangun study lepas subuh
..ye anak2..lepas subuh... pukul 7 dah menyangap ( for non-Johorean, pliss menyangap here means menguap !! ) pukul 8 dah terbongkang atas katil * krohh krohh.  So conclusion , jatul tak bole study pagi.

Q : abes lecture pkul 8 pagi tu rileks je pegi ?

A : owh..tu minda bawah sedar..sekejap tido..sekejap sedar * kahkahkah *

          Bad bad bad attitude jatul. Macam mane sebelum pukul 7 kau dah terpacak kat gate sekolah rendah dengan menengah dulu pun aku tak tahu lah. Gone gone the oldself of Izatul Farahin Azman. Heck !

      So, bila takde keje ( lebih kepada kau dah bosan study .....) jatul suka amek gamba. Hobi jatul selfie. Tapi dia malu upload public. So dia upload kat blog sebab jatul tawu takde sape baca blog dia...hahahahaa...ok bye.

Have a nicer day than mine fellas.

Muahh ciked ( strictly for girls only )

xoxo - zatul -

1 comment:

Neeza said...

be tough :D good luck for final :)

jenjalan sini. jemputlah singgah blog saya kalau ada free time. tq

http://neezaohneeza.blogspot.my