Si comel & encem

Hari Jubah

Assalamualaikum wbt

           Alhamdulillah, syukur ke hadrat Illahi sebab bagi aku peluang merasa pakai jubah convo. Hahaa..even if its not that formal , the least dapat jugak merasa pegang scroll, naik atas pentas walk with big smile bila nama di sebut. Allah je tahu rase dalam hati tu. Undescribe-able.

           Semua orang pernah ada zaman jatuh bangun dia. So do I. Untuk berdiri atas stage, bertukar sepatah dua kata dengan Tuan Pengarah sendiri, was beyond my imagination. and Alhamdulillah,  I've done it.

            Ok enough merepek. Thank you for those yang selalu ada during my up n down. Family and friends.  Bro's and hoe's..hahahaa.. sesiapa jua yang datang dan pergi dalam hidup aku. Yang masih stay, terima kasih. Yang dah berlalu pergi, aku harap korang patah balik. Hahahaha..ok tak. Aku harap korang bahagia selalu. All of you had taught me 1001 perkara. Life lesson learnt well.

Thank youu...

P/s : kembang semangkuk bila Ibu Ayah cakap bangga sebab anak dia yang sorang tak pernah putus usaha bila di uji Allah. Itu lagi penting. Hiks.

No comments: