Si comel & encem

Friends

Assalamualaikum wbt..

            Alhamdulillah ! Itu je mampu ucap bila teringatkan diri ni selangkah lagi menamatkan zaman Matrikulasi. Susah senang jatuh bangun tergolek sepanjang berada dekat dalam programme ni, Allah je tahu. Dia titipkan pula insan insan yang sangat ohsem , sentiasa di sisi menyokong diri ni.

           InshaaAllah, hujung bulan April ni , dah boleh pulang ke kampung halaman ( eceeewahh) hahaha..kali ni, return for good. Tamat pengajian , InshaaAllah. So before that ;

Dear friends,

         You guys might or might not read this but know that I am so..o glad meeting y'alls. Korang brings out the good and the bad side of me. Hahaa.. there are times we fall into an endless arguments, fights or misunderstandings.  There are also times, where we all sit and consoles each other like brothers and sisters. There are times we act all awkward and there are times we burst out laughing like a bunch of hyenas.

           Each and every single piece of moment we shared, we created , we painted with rainbow of colours...I'll savour it till in my deathbed. lepas ni, we might or might not bump with each other.  Even if so, entah waktu tu kau ingat aku lagi ke tak or vice versa. no matter what, stay positive. Stay safe wherever  you guys are after these. Know that korang sentiasa ada soft spot in my heart.

            Nizam ; for being an awesome guy in class. I adore your leadership and sometimes your lame jokes pun bole buat aq gelak walau aq tengah takda mood.

            Adzhar ; for being an awesome study partner cum partner in crime bab mengusik khalida. For being my source untuk aku carik movie baru, anime baru.Hahahaa..you save me from kebosanan namateyyy living here.

             Khalida a.k.a my panda laut ; now now...we've gone through a lot lately. gaduh? Countless times. Menggila? Hahaa..tak pernah nya tak..being with you open my eyes to a new perspective of life yang tak pernah aku terfikir wujud. You taught me that physical doesn't limits your ability. discover as much as u want. Aku doakan kau sentiasa dalam lindunganNya.

               Azie ; hai jiran bilik. Thanks sebab selalu ada time aku nak share story. Selalu ada waktu aku hampir na rasa give up dengan study. tengok kau, buat aku bersemangat nak study. Hahaa..mgkin sebab permulaan kita dekat kedah ni atas sebab yang sama (you know what I meant kann ) kita mula sama2 dari zero to one of the best students,  listed on dean list and the list goes on. Thanks jugak jd travel partner aku during our escapism tu.

                Farah @ paghah gojes ; I couldn't stop laughing. Tak tawu kenapa kau suka sangat nama gojes tu, but, tbh it suits you well. Thanks jd partner travel during our trio escapism tu. Eventho kau agak jakun nampak itu ini during escapism kita tu, butnit was fun. Totally a blast having u there with us. Aku tak pernah excited na naek banana boat tu tapi sebab kau...aku layan je and yesss it is funnn. Thank you.

                 Yusha ; hai bakal cikgu?! Hahaaa..terus terang I kinda awkward sikit with you sebab yushaaa baek sangat, lemah lembut..fragile. zatul selalu risau kalau tersinggung ke ter-anything lah that could harm you. Tapi zatul tawu yusha sangatt tabah and kuat orang nya. Rajin dan cantik pulak tu.hehee..terima kasih jadi kawan yang baik dan kawan gosip yang baik jugak.hiks.

                Nuyu @ kak long ; oi...hahaa..for being an awesome friend I could ever asked for. Sumpah memula kenal aku tak caya kau kelantanese..cakap memang keyyel abes.sekali kluar loghat kau, ternganga jap aku. Hahaa..the moment menggila dengan kau, ber selfie dengan kau, mencarut karut marut dengan kau..hahaa..basically kau dah macam kindred sisters aku dah. Beza negeri je la.hahaa..

                 Sarah @ saloma gombak ; for being am extremely active person in class.kau dah macan adik yang aku selalu mintak kat parents aku tapi tak pernah dapat.hahaa..your energy vibes a positive impact on me. Even time aku tengah moody, kau yang ceriakan suasana..dan kau mudah terhibur.

                 Adda @ wonga ; for being a friend.  A good friend. kawan bergosip sometimes. kawan study.kau hiburkan aku dengan lawak kau even hambar pun sebab, what can I say? Aku pun spesis mudah terhibur. Thanks a lot.

                 So guys, thank you for the endless memory we created for the past a year and half we met and get to know each other. Do keep in touch as much as possible. aku doakan kita semua berjaya dalam apa jua bidang kita ceburi lepas ni.

                From the bottom of my heart , I sincerely apologize for any mistakes I ever did, any words that cut through ur heart, any actions that makes you guys hated my gut. Aku sayang korang ketat2. Muahhh cikedd. ( girls only ! )

K1M1T4 KolejMKedah, Changlun.
Year 15/16

No comments: